Työpajat

On niin sykähdyttävää antaa saven muotoutua läpi käsien ja valmistua joksikin uudeksi – omista käsistä.

Etsitkö ainutlaatuista lahjaa tai yhteistä hetkeä kivalla porukalla (ystävien ilta, tiimipalaveri, polttarit jne.). Moni pajalainen on halunnut tehdä nimikoidun tee/kahvikupin, suosittuja on olleet myös juomakuppi lemmikille ja pannualusta kotiin.

Varaa kolmesta vaihtoehdostamme sopiva työpaja Konalan Studiolle. Tarvittaessa on myös mahdollisuus räätälöidä omien toiveiden mukainen työpaja, johon voi kuulua asiakkaan omaa ohjelmaa esimerkiksi tiimipalaveri. 

Tyyppillisesti kesto työpajalle on 2,5-4 h sisältäen tauot. Tilaan mahtuu työskentelemään samanaikaisesti maksimissaan 10 henkilöä. Työpajoja pidetään ryhmän ollessa minimissään 4 henkilöä.

Hinnasto:

TYÖPAJA Kesto 3 h

Sisältää ohjauksen, savimateriaalia 3 kg/hlö, raaka- ja lasituspoltot kirkkaalla tai valkoisella lasitteella (poltot tehdään kurssin jälkeen kun tuote on kuivunut). Hinta 120 €/hlö (sis alv 24 %)

TYÖPAJA Kesto 3,5 h

Sisältää ohjauksen, savimateriaalia 3 kg/hlö, raaka- ja lasituspoltot kirkkaalla tai valkoisella lasitteella (poltot tehdään kurssin jälkeen kun tuote on kuivunut) ja kahvin/teen + makean leivonnaisen. Hinta 140 € /hlö (sis alv 24 %)

TYÖPAJA Kesto 4,5 h

Sisältää ohjauksen, savimateriaalia 3 kg/hlö, raaka- ja lasituspoltot kirkkaalla tai valkoisella lasitteella (poltot tehdään kurssin jälkeen kun tuote on kuivunut) ja keittolounaan, kahvin/teen + makean leivonnaisen. Hinta 160 € /hlö (sis alv 24 %)

Ota yhteyttä:

Cihu 0401804811 tai cihu@cihu.fi

Työpajat toimivat normaalisti ottaen huomioon vallitsevan olosuhteen. Tarjoamme työpajalle tulijoille maskit, sekä huomioimme turvavälit työskentelyn aikana.

Tervetuloa!